Aktualitete

Në bulevardin Sami Frashëri vazhdon mbjellja e drunjëve dekorativ

Posted on

Sot, në bulevardin Sami Frashëri, vazhduam me mbjelljen e drunjëve dekorativ të llojit Magnolia. Mbjellja e këtyre drunjve dekorativ, po bëhet falë mbështetjes së qeverisë së Malit të Zi, në koordinim me Komunën e Ulqinit – Sekretariatit për veprimtari komunale dhe mbrojtje të ambientit, në kuadër të Aksionit për sanimin e dëmeve të shkaktuara nga […]

Aktualitete

Mbjellja e drunjëve dekorativ

Posted on

Sektori “Gjelbrimi” është duke bërë mbjelljen e bimëve dekoruese në parkun e shetitores së Ulqinit në Plazhin e vogël. Ditëve në vijim do të bëhet mbjellja e bimëve dekoruese në Bulevardin Teuta. ” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]