Aktualitete

FILLOJ IMPLEMENTIMI I PROJEKTIT CIRCLE

Posted on

INTERREG V-B ADRION Programme 2014 – 2020 Second call for proposal-priority axis 2 Komuna e Ulqinit  nënshkroi kontratën e implementimit të projektit CIRCLE nga ana e programit ADRION, implementimi i cili realizohet permes fondeve evropiane IPA. Projekti ka për qëllim promovimin e programit CIRCLE, gjegjsisht zbulimin e modelit për menaxhimin e mbeturinave dhe reciklimin e tyre. […]