Aktualitete

DREJTORI I NDËRMARRJES VEPRIMTARITË KOMUNALE SKENDER KALEZIQI DHE SEKRETARI PËR VEPRIMTARI KOMUNALE MUSTAFË GORANA NË VIZITË STUDIMORE NË KELN TË GJERMANISË

Më 11 dhe 12 nëntor,  drejtori i Ndërmarrjes për Veprimtari Komunale Skender Kaleziqi dhe sekretari për Veprimtari Komunale Mustafë Gorana qëndruan në një vizitë studimore në Keln të Gjermanisë për të parë për aë afërmi menaxhimin e mbeturinave. Këtë vizitë e ka mundësuar GIZ -Shoqeria Gjermane për Bashkëpunim Internacional ka ftuar Delegacioni nga Mali i Zi dhe nga BH ne nje vizite studimore mbi administrimin e hedhurinave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *