Aktualitete

FILLOJ IMPLEMENTIMI I PROJEKTIT CIRCLE

Posted on

INTERREG V-B ADRION Programme 2014 – 2020 Second call for proposal-priority axis 2 Komuna e Ulqinit  nënshkroi kontratën e implementimit të projektit CIRCLE nga ana e programit ADRION, implementimi i cili realizohet permes fondeve evropiane IPA. Projekti ka për qëllim promovimin e programit CIRCLE, gjegjsisht zbulimin e modelit për menaxhimin e mbeturinave dhe reciklimin e tyre. […]

Aktualitete

Press release:  GERMAN EXPERIENCE FOR URBAN WASTE MANAGEMENT

Posted on

Press release                                                GERMAN EXPERIENCE FOR URBAN WASTE MANAGEMENT Authorities from BIH and Montenegro participated in a study tour in German for getting introduced to German experience on urban waste management   A group of ten participants from different authorities participated in a study tour in German for getting introduced to German experience on urban […]

Aktualitete

DREJTORI I NDËRMARRJES VEPRIMTARITË KOMUNALE SKENDER KALEZIQI DHE SEKRETARI PËR VEPRIMTARI KOMUNALE MUSTAFË GORANA NË VIZITË STUDIMORE NË KELN TË GJERMANISË

Posted on

Më 11 dhe 12 nëntor,  drejtori i Ndërmarrjes për Veprimtari Komunale Skender Kaleziqi dhe sekretari për Veprimtari Komunale Mustafë Gorana qëndruan në një vizitë studimore në Keln të Gjermanisë për të parë për aë afërmi menaxhimin e mbeturinave. Këtë vizitë e ka mundësuar GIZ -Shoqeria Gjermane për Bashkëpunim Internacional ka ftuar Delegacioni nga Mali i Zi […]